....Välkomna att boka på telefon 0707 944 945 eller boka on-line lite längre ner på sidan....

Vid liftar och spår

Hamrafjället i Funäsfjällen, ligger högt och snösäkert, 20 km väster om Funäsdalen och 10 km från den norska gränsen. Funäsfjällen är Skandinaviens första och största skidområde. Det är fortfarande äkta, genuint och med riktig fjällkänsla. Här finns några bilder från Hamrabackarna. Spår för längd och turåkning, Noridic Ski, passerar alldeles utanför husknuten. Uppe på Hamrafjällets vidder och ovanför Fjällnäs finns fina längdslingor. I anslutning till stuglägenheten finns också värdshus, skidskolor, barnbackar och livsmedelsbutik. Längst ner på sidan finns det länkar till mer information om området, liftsystem, turspår, aktuellt snödjup och väder.

Om stuglägenheten 

Stuglägenheten ligger vid liftar och turspår. Den är välutrustad och idealisk för 4, maximalt 5 personer. Den har vardagsrum och kök i ett, med matplats i burspråk, kyl, frys, spis med ugn, microvågsugn, TV,  hall med torkskåp, badrum med dusch, två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. I vardagsrummet finns en hörnsoffa som också kan nyttjas som sängplats. Till vänster om entredörren finns ett litet separat skidförråd. Tag gärna en titt på planlösningen och några interiörbilder. Det finns tillgång till snabbt WiFi i lägenheten. 

Framför stuglägenheten ligger backar och fjäll och på baksidan ligger ytterligare några hus, bland annat ett servicehus med vallningsbod och bastu som kan disponeras. Vid parkeringsplatsen finns det eluttag för motorvärmare. 

Om Ni har vänner som skall upp samma vecka som Ni, finns det möjlighet att hyra en likadan stuglägenhet strax intill. Vi hyr ut veckovis. 

Kontakta oss

För ytterligare information kan Ni nå oss  per 
Telefon: 0707944945 eller per
E-post:bengtgbengt@gmail.com

Eller boka on-line

Med vänliga hälsningar
Rigmor & Bengt Bengtsson

 

Länkar

Tänndalens alpina skidområde 
Nordic Ski för längd och turåkning
Fjällväder Hamrafjället
Vägbeskrivning till Hamrafjället från Google

Adress för GPS och iPhone; Hamrafjällsvägen 84098 Hamrafjället, Sverige


(c) Daniel Bengtsson 1998-2020